kolibrie-avatar kolibrie-avatar

Iedereen is in wezen een kleurrijk persoon, alleen lukt het soms niet om al die kleuren te laten zien. Omdat je denkt dat je een gekke, afwijkende kleur hebt. Of omdat je je eigen kleuren nog niet goed kent, omdat je niet wilt opvallen, of omdat je denkt dat het te moeilijk is om die kleur te laten zien. Als dit opgaat voor jouw hoogbegaafde kind, dan kan Kolibrie TalentCoaching helpen daar verandering in te brengen.

PlusKlusKlas

Plusonderwijs 5 – 8 jaar


Heeft jouw kind een ontwikkelingsvoorsprong?

Bovenschoolse verrijking voor jonge kinderen, gericht op het aanmoedigen van divergent denken, het ontwikkelen van eigen vragen en nieuwsgierigheid naar hoe dingen werken.

KolibrieKlas

Plusonderwijs 9 – 12 jaar


Heeft je kind meer uitdaging nodig dan school geeft?

Bovenschoolse bijeenkomsten voor hoogbegaafde kinderen. Hier kunnen ze contact hebben met ontwikkelingsgelijken en op eigen niveau communiceren en leren.

Coaching

Van ouders en kinderen


Hoogbegaafd, en dan?

Je kind is hoogbegaafd, of je denkt dat het hoogbegaafd zou kunnen zijn. Dat kan ingewikkeld en verwarrend zijn. Soms is coaching nodig om jouw kind zijn kleuren te laten zien.
Kolibrie helpt ook ouders en leerkrachten.

Juf online
Hulp bij thuis lesgeven


In de Coronatijd hebben we ontdekt dat digitaal ondersteunen prima kan. Heeft je kind behoefte aan begeleiding bij schoolse taken? Via Zoom kan ik helpen.

Hoe werkt het?

Boek een uur of een halfuur in mijn agenda en geef je emailadres door. Je ontvangt een tikkie om te betalen.
Ik start een Zoom-bijeenkomst op het afgesproken tijdstip.
Tarief: €25,- per half uur, €50,- per uur.

Ik heb ervaring met alle groepen van de basisschool.

Boek nu hier in mijn agenda.

Opvoeden zonder strijd

Voor ouders en verzorgers


Loop jij ook aan tegen uitdagingen in de opvoeding? Zoals: Niet luisteren, ruzie, zeuren, gedoe in de ochtend, gedoe met bedtijd, materialistisch, drift buien, gebrek aan motivatie?

Zou je meer harmonie in huis willen en niet meer hoeven kiezen tussen streng of toegeeflijk reageren? Positive Discipline leert je manieren die respectvol zijn voor jou en je kind, vastberaden én vriendelijk.

Opvoeden met het hart badge

Peers4Parents

Emotionele begeleiding van je kind


Hoogbegaafde kinderen ontwikkelen zich op een intense manier. Hoe ga je daarmee om als ouders? Hoe kun je ze ondersteunen bij alle dingen waar ze mee om moeten leren gaan en alle (intense) emoties die ermee gepaard kunnen gaan?


Om te lezen

Wat anderen zeggen

Het is hoe ik ben en het is niet gek of raar

We zijn bij je gekomen omdat onze zoon het heel lastig had in sommige periodes. Hij staat er nu (na de training) echt anders in, hij heeft een haakje waar hij het aan op kan hangen, kan nu benoemen wat er speelt en dat veranderen. Voor hem was het ook heel fijn dat hij nu… Lees meer >>


Persoonlijke aanpak op maat

Dankjewel voor je begeleiding van onze dochter en de heldere terugkoppeling steeds. Wat ik waardeer in je aanpak: je bent duidelijk en recht door zee. Je luistert goed en kan de vraag omzetten in een persoonlijke aanpak op maat. Tijdens het proces blijf je bijsturen waar nodig. We zien dat ze duidelijk stapjes maakt en… Lees meer >>


We hebben zoveel meer verbinding met elkaar in korte tijd!

Als je nog meer uit jezelf, je kinderen en de samenwerking als ouders wilt halen, meer harmonie wenst in het gezin, en onenigheid wilt verminderen, doe deze cursus! Het is zo fijn om als ouders meer op 1 lijn te zitten. Geweldig om veel handvatten te hebben om beter, makkelijker, gezelliger met je kinderen om… Lees meer >>

Lees hier alle reviews >>