kolibrie-avatar kolibrie-avatar

Iedereen is in wezen een kleurrijk persoon, alleen lukt het soms niet om al die kleuren te laten zien. Omdat je denkt dat je een gekke, afwijkende kleur hebt. Of omdat je je eigen kleuren nog niet goed kent, omdat je niet wilt opvallen, of omdat je denkt dat het te moeilijk is om die kleur te laten zien. Als dit opgaat voor jouw hoogbegaafde kind, dan kan Kolibrie TalentCoaching helpen daar verandering in te brengen.

PlusKlusKlas

Plusonderwijs 5 – 8 jaar


Heeft jouw kind een ontwikkelingsvoorsprong?

Bovenschoolse verrijking voor jonge kinderen, gericht op het aanmoedigen van divergent denken, het ontwikkelen van eigen vragen en nieuwsgierigheid naar hoe dingen werken.

KolibrieKlas

Plusonderwijs 9 – 12 jaar


Heeft je kind meer uitdaging nodig dan school geeft?

Bovenschoolse bijeenkomsten voor hoogbegaafde kinderen. Hier kunnen ze contact hebben met ontwikkelingsgelijken en op eigen niveau communiceren en leren.

Coaching

Van ouders en kinderen


Hoogbegaafd, en dan?

Je kind is hoogbegaafd, of je denkt dat het hoogbegaafd zou kunnen zijn. Dat kan ingewikkeld en verwarrend zijn. Soms is coaching nodig om jouw kind zijn kleuren te laten zien.
Kolibrie helpt ook ouders en leerkrachten.

Juf online
Hulp bij thuis lesgeven


In de Coronatijd hebben we ontdekt dat digitaal ondersteunen prima kan. Heeft je kind behoefte aan begeleiding bij schoolse taken? Via Zoom kan ik helpen.

Hoe werkt het?

Boek een uur of een halfuur in mijn agenda en geef je emailadres door. Je ontvangt een tikkie om te betalen.
Ik start een Zoom-bijeenkomst op het afgesproken tijdstip.
Tarief: €25,- per half uur, €50,- per uur.

Ik heb ervaring met alle groepen van de basisschool.

Boek nu hier in mijn agenda.

Opvoeden zonder strijd

Voor ouders en verzorgers


Loop jij ook aan tegen uitdagingen in de opvoeding? Zoals: Niet luisteren, ruzie, zeuren, gedoe in de ochtend, gedoe met bedtijd, materialistisch, drift buien, gebrek aan motivatie?

Zou je meer harmonie in huis willen en niet meer hoeven kiezen tussen streng of toegeeflijk reageren? Positive Discipline leert je manieren die respectvol zijn voor jou en je kind, vastberaden én vriendelijk.

Opvoeden met het hart badge

Peers4Parents

Emotionele begeleiding van je kind


Hoogbegaafde kinderen ontwikkelen zich op een intense manier. Hoe ga je daarmee om als ouders? Hoe kun je ze ondersteunen bij alle dingen waar ze mee om moeten leren gaan en alle (intense) emoties die ermee gepaard kunnen gaan?


Om te lezen

Wat anderen zeggen

Kinderen voelen zich veilig

Wat bedenken jullie toch iedere keer een leuke invulling van de lessen. Super! Ook zo fijn om als ouders wekelijks de blog te ontvangen. Bij de laatste blog bedacht ik me dat het een kunst is om de kinderen zich zo veilig te laten voelen dat ze emoties gaan uitbeelden etc. Kortom, even een berichtje… Lees meer >>


Hij voelt zich erkend

Moeder B: Het afgelopen jaar is B.(18jaar) door Hilde gecoacht. Hij is in de 5de van het vwo blijven zitten. Het was een lastig jaar, hij had geen zin, vond alles saai en het lag vooral aan de leerkrachten. Met Hilde kan B. goed praten op zijn eigen niveau, en voelt hij zich erkend. Hilde… Lees meer >>


Beeld dat blijft hangen

E.: Een ding wil ik je niet onthouden (ik geloof niet dat ik dat al gemaild had): het beeld van stappen/treden die je nodig hebt om boven te komen als beeld om duidelijk te maken dat je niet alles in een keer kunt leren, was heel duidelijk voor R. We hadden het pas over ‘de… Lees meer >>

Lees hier alle reviews >>