Kolibrie TalentKlas 5-8


kolibrie-avatar

Blog

Blog 26 November 2020

De Kolibrie Spelen: een waar evenement!

Eigenlijk kan ik kort zijn in tekst: dit was een leuke gevarieerde ochtend waarin iedereen enthousiast meedeed. Ter introductie bekeken we nog een filmpje waarin verteld werd over de geschiedenis van de Olympische Spelen. De sporten die we deden hadden de kinderen zelf bedacht, nu bespraken we even hoe we een en ander zouden organiseren. Dus waar is de start, waar de finish, welke afspraken en puntentelling doen we.

De taken werden bij toerbeurt gedaan, het aanpassen van het parcours, het plaatsen van start- en finishlijn, het afvlaggen bij de start (ter plekke nog even bedacht en gemaakt, leve de lade met lappen en de stokken die er nog lagen van een ander project), de deur openhouden bij de trap, de tijd bijhouden, noteren van de scores, bepalen wie op welke plaats staat.

Eén onderdeel hebben we iedereen de 1e plaats gegeven, dat was het opdrukken, niemand viel af, ze waren allemaal even goed :).

De prijsuitreiking met de mooie zelfgemaakte medailles schuiven we naar volgende week, het sporten had alle tijd opgeslokt.