Kolibrie TalentKlas 5-8


kolibrie-avatar

Blog

Blog 15 November 2018

Aandacht trekken voor ons Vakantieparadijs

Vandaag komen de maquettes af! Er wordt nog hard gewerkt, dingen toegevoegd, nieuwe ideeën uitgevoerd en de kinderen helpen elkaar heel goed, leuk om te zien!

Na het buitenspelen verdiepen we ons in reclame, waar is dat eigenlijk voor? Het zegt iets over iets, ze willen dat je erheen komt en dat je iets gaat kopen.

Een van de dingen die je kunt doen om aandacht te krijgen is een goed logo bedenken. De kinderen bekijken wat er allemaal voor logo’s zijn, heel veel! Het zijn vaak woorden, maar we zien en merken dat je ze niet meer hoeft te lezen om toch te weten wat het is.

Spontaan roept een meisje: Zullen we een logo maken voor ons vakantiepark? Maar natuurlijk. Het idee is dat ze allemaal iets tekenen en dan gaan stemmen wat het gaat worden. Er worden ook mooie letters getekend. Volgende week gaan we uitvogelen hoe het logo definitief wordt en gaan we een reclameplan maken.

Hieronder een aantal foto’s van de ochtend. Klik hier als je dit bericht per mail krijgt en de foto’s op de website groot wilt bekijken.