Kolibrie TalentKlas 5-8


kolibrie-avatar

Blog

Blog 04 June 2018

Tot in de puntjes…

De kastelen waren nog niet af… vandaag gaan de kinderen weer hard aan het werk!

We bekijken ook een filmpje over een riddertoernooi, want dat is wat wij met de PlusKlusKlas ook gaan doen! Een toernooi organiseren met ridderdingen. Wat dat allemaal is of kan zijn, daar mogen ze een lijstje van maken als hun kasteel af is. Ze mogen ook in de boeken kijken.

Sommige kinderen komen daar helemaal niet aan toe, omdat ze alle tijd steken in het mooi en mooier en echter maken van hun kasteel. Mogen ze mee naar huis? Natuurlijk, mét een paar ridderpoppetjes om het helemaal echt te maken.

De foto’s van de ochtend staan hieronder. Blog in de mail? via deze link kun je de foto’s op de website in groot formaat bekijken.