Kolibrie TalentKlas 5-8


kolibrie-avatar

Blog

Blog 07 July 2017

Wat vond jij het leukste thema van het jaar?

De laatste keer voor de zomervakantie, er zit weer een heel schooljaar op! Tijd om even terug te kijken. En ook tijd omafscheid te nemen van sommige kinderen. Vandaar dat er getrakteerd wordt. Heel leuk, met houten schatkistjes die gevuld zijn met chocolade geldstukken en een goudstaafje, helemaal in het thema.

Er zijn nog kinderen die oud geld bij zich hebben en willen laten zien, onder andere een muntstuk van 10 gulden. We hebben het raaddoosje en nog een traktatie.

De rest van de tijd zijn de kinderen bezig om zelf een certificaat af te maken waarop ze aangeven wat voor hen het leukste thema was dit jaar, met een tekening erbij. En er is een vragenlijst om inzicht te krijgen in wat de kinderen belangrijk en leuk vinden. Heel leuk om terug te lezen, er vallen zelfs 10-en. Sommige dingen krijgen we inzichtelijker door wat ze invullen, daar gaan we weer mee aan de slag.

En dan is het vakantie. Wij wensen iedereen een relaxte vakantie met leuke belevenissen! Gelukkig zien we de meesten na de vakantie weer terug.

Hieronder de foto’s. Dit is de link naar de website om de foto’s groot te zien.