Kolibrie
stokroos
Title of Image

N, 9 jaar: Hoi Hilde!
Met mij gaat het goed.
Nou... Meestal dan. Ik heb inderdaad veel geleerd van Clever Kids Training. Het was altijd heel gezellig en er was een goede sfeer.
Ik vond het heel leuk!
Die mindmap is inderdaad handig! Als geheugensteuntje of om te oefenen.

T, 7 jaar: Bedankt dat je ons begeleid hebt! We vonden het superleuk bij je. We hebben er veel van geleerd. Ik voel me nu ineens heel anders; ik weet nu meer van hoogbegaarfdheid en hoe je daar tegenaan kunt kijken. Ik hoop je nog vaak te zien!

T, 8jaar: Ik vond het echt heel er leuk bij jou, Hilde. Ik heb geleerd wat gevangenisgedachten en vrije gedachten zijn. Ik vond het leuk dat er nog andere kinderen zoals ik bij waren.

T, 10 jaar: Ten eerste wil ik je erg bedanken dat ik proefkonijn mocht zijn van dit project, en ten tweede wil ik zeggen dat het heeeeel erg leuk was. Ik heb me iedere week verheugd op vrijdag. Vooral de manier waarop je het deed, sprak me erg aan, met het personage en de mindsets. Ook vond ik het fijn dat ik samen met drie andere hoogbegaafde kinderen kon praten over dingen waarvan dat normaal niet kon.

T, 11 jaar: Bedankt voor de Kolibrieklas. Ik vond het heel leuk om daaraan mee te doen en nu weet ik ook wat meer over hoogbegaafdheid. Ik hoop dat het de volgende jaren ook weer zo'n succes wordt. Het was: TOP!