Kolibrie
stokroos
Title of Image

Thema-avonden voor ouders: Emotionele begeleiding van je (hoog)begaafde kind

Het opvoeden van een (hoog)begaafd kind brengt bijzondere momenten, voldoening en uitdaging met zich mee. Peers4Parents is een landelijk initiatief dat ouders ondersteunt in de emotionele begeleiding van hun (hoog)begaafde kinderen.

Wil je graag:

Meld je dan aan voor de oudergesprekken die in januari starten. Uniek aan de oudergespreksgroep is dat ouders worden ondersteund in het vinden van hun eigen, persoonlijke manier om hun kinderen emotioneel te begeleiden. Zij vinden empowerment, zodat ze vanuit hun eigen kracht naast hun kind kunnen staan.

Emotionele begeleiding banner

In tien themabijeenkomsten worden diverse onderwerpen besproken. Aan bod komen onder meer: ‘Kenmerken van begaafde kinderen’, Intensiteit, perfectionisme en stress’, ‘Motivatie, enthousiasme en (onder)presteren’, ‘Idealisme, (on)gelukkig zijn en depressie’ en ‘Discipline en zelfmanagement’. Meer informatie: https://peers4parents.nl/

Peers4Parents oudergespreksgroepen bieden een veilige ruimte voor het delen van ideeën en strategieën in een ontspannen sfeer, begeleid door SENG getrainde facilitators. Stichting WEBB ondersteunt het initiatief Peers4Parents.

Data voor Peers4Parents in Delft:
Tweewekelijks van 4-11-2019 tot 30-3-2020.
Tijdstip: 20.00 – 21.30 uur

Stuur een mail als je interesse hebt.

NB: op 17 oktober is er een gratis introductieavond in Delft.

Peers4Parents logo