Kolibrie TalentKlas 5-8


kolibrie-avatar

Blog

Blog 13 October 2016

Maquettes klaar. Presenteren maarrr!

Vandaag wordt het hard werken, want we hebben ouders uitgenodigd om de presentatie van de ontwerpen en maquettes bij te wonen. Dus we spelen korter en werken de hele ochtend aan hetzelfde. Maar dat is helemaal geen probleem, de kinderen storten zich op hun gezamenlijke werkstuk.Sommigen hebben eraan gedacht om extra materiaal mee te nemen. De maquettes worden steeds mooier en kinderen krijgen nog weer nieuwe ideeën. Wij zien samenwerking bij de constructie, overleg over namen, oplossingsgericht denken. Los van de producten is dat alleen al geweldig om te zien gebeuren.

Op tijd ruimen we op. Zo hebben we tijd om spullen klaar te zetten en nog even te overleggen wie wat gaat zeggen. De kinderen zijn zichtbaar opgewonden. Om kwart voor twaalf is het zover, de ouders komen binnen. Trots vertellen de kinderen wat ze hebben gemaakt, waar het voor is en hoe het werkt. Foto’s worden uiteraard gemaakt. Een geweldige afsluiter van dit project!

Beelden zeggen meer dan woorden. Hieronder foto’s van de ochtend.

Als je deze blog per mail ontvangt, kun je hier klikken voor verbinding met de website. Daar kun je de foto’s op groot formaat zien door op een foto te klikken.